Potenssikapselien luokittelu - Erozon MAX - Vigrax - Vialafil

Katso mitkä valmisteet ovat markkinoiden parhaat

Valmistajan sivu on väliaikaisesti poissa käytöstä!

 • Paikka

  1

  Hinta 57 EUR

  Tilaa nyt

  Erozon MAX

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Suurempi ginsengin ja L-argiinin pitoisuus kuin missään muussa markkinoilla olevassa tuotteessa. Ensimmäiset vaikutukset olivat havaittavissa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Erektio oli selvästi tavallista voimakkaampi ja kesti kymmenisen minuuttia pitempään kuin tähän asti. Kahden viikon käytön jälkeen havaittavissa oli seksuaalivietin kasvaminen ja yhdyntöjen välisen tauon lyheneminen 15-20 minuuttiin. Täyden kuurin jälkeen erektion kokoniaskesto oli jo 25-30 minuuttia ja havaittavissa oli myös yhdynnän kontrolloinnin huomattava paraneminen ja parempi kestävyys. Hinta vastaa tuotteen laatua. Plussapisteitä täysin luonnonmukaisesta koostumuksesta. Selvä ykkönen luokittelussamme.

  Valmistaja:

  Tuotteen sivu:
  www.erozonmax.com
 • Paikka

  2

  Hinta 69 EUR

  Tilaa nyt

  Vigrx

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Valmiste, joka toimii vastaavalla tavalla kuin Erozon Max, mutta sisältää vähemmän aktiivisia ainesosia. Ensimmäiset vaikutukset olivat havaittavissa 3 päivän käytön jälkeen: erektio oli voimakkaampi ja kesti pitempään. Vigrax parantaa libidoa, mutta ei yhdynnän kontrollointia. Valmiste ei auta myöskään yhdyntöjen välisten taukojen lyhentämisessä. Kuurin päättymisen jälkeenkin seuraavaa erektiota piti odottaa vähintään 50 minuuttia. Hinnassa ei ole valittamista. Hyvä tuote, mutta vain erektion vahvistamiseen. Erektion keston tai yhdyntävalmiuden paranemista ei kannata odottaa. Plussapisteitä tehosta: yksi pakkaus riittää kokonaiseksi kuukaudeksi.

  Valmistaja:
  LEADING EDGE HEALTH

 • Paikka

  3

  Hinta 98 EUR

  Tilaa nyt

  Viaman

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Sisältää kapseleita ja siittimen päälle levitettävää voidetta. Voide jättää tarttuvan pinnan, mikä vaikeuttaa tuotteen käyttöä. Ensimmäiset vaikutukset olivat havaittavissa neljän käyttöpäivän jälkeen: erektio kesti yhdynnän loppuun saakka. Kokonaiskuurin jälkeen yhdyntä oli pidentynyt keskimäärin 10 minuutilla, mutta ei jokaisella kerralla. Kuukauden käytön jälkeen erektio oli voimakkaampi, mutta siemensyöksyn kontrollointia ei ollut havaittavissa. Yhdyntöjen välisten taukojen keskipituus oli noin tunti. Tuote on hieman ylihinnoiteltu tehokkuuteensa nähden. Kolmas sija luokittelussamme.

  Valmistaja:
  Viaman

 • Paikka

  4

  Hinta 69 EUR

  Tilaa nyt

  Permen

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Vähäisen määrän ginsengiä sisältävä valmiste, jota voi suositella väliaikaisiin erektiovaikeuksiin. Ottamisen jälkeen havaittavissa oli erektion lievä voimistuminen, joka kesti puoli tuntia ja vaati välitöntä stimulointia säilyttääkseen tehonsa. Ollaakseen valmis seuraavaan yhdyntään on otettava uusi kapseli. Teho on alhainen – 30 tablettia riittävät kahdeksi viikoksi. Parannusta siemensyöksyn kontrolloinnissa ei havaittu. Hinta on suhteellisen korkea, mutta valmistetta voi usein ostaa alennettuun hintaan.

  Valmistaja:
  WALMARK

 • Paikka

  5

  Hinta 58 EUR

  Tilaa nyt

  Clavin

  Toimituksen arvio:

  Kuvaus:

  Tuotteen teho on erittäin vähäinen – valmistaja suosittelee ottamaan jopa 4 kapselia yhdellä kertaa. Yksi pakkaus riittää siis vain viikoksi. Vaikutus muistuttaa viagraa – erektion tehokas mutta väliaikainen voimastuminen noin tunnin kuluttua kapselin ottamisesta. Voimakkaampi erektio kestää noin puolentoista tunnin ajan. Miinuspisteitä kertaluontoisesta ja lyhytkestoisesta vaikutuksesta, joka ei yleisesti paranna erektion laatua. Myöskään valmiuden uuteen yhdyntään ei huomattu nopeutuvan. Hinta on alhainen, mutta niin ovat myös vaikutus ja teho. Luokittelumme heikoin valmiste.

  Valmistaja:
  Simply You